“Uitgelezen boeken: tijdloze romans”: hoe krijg ik een goed boek te pakken? Lezing op 17 mei.

In de bib staan meer boeken dan je in honderd jaar kunt lezen.

Hoe maak je een keuze uit die enorme boekenberg? Welke auteurs zijn in? Welke auteurs zijn blijvers? Zijn er eigenlijk criteria voor ‘goede literatuur’?

Natuurlijk heeft literatuur veel met smaak te maken. Net daarom moet je eens van alles geproefd hebben.

Deze cursus is een gezellige degustatie van een bonte keur romans en schrijvers die je wegwijs maakt in de literatuur.

Katrien Van Hecke is jeugdauteur, brengt vertellingen en geeft lezingen over literatuur aan volwassenen.

Praktisch:

• Waar? Bibliotheek Bonheiden, Jacques Morrensplein 1  (GPS Waversesteenweg 13)
  • Wanneer? donderdag 17 mei 2018, 19.30 u. tot 22.00 u.
  • Prijs? 5 euro

Inschrijven is absoluut noodzakelijk.

Inschrijven kan door een telefoontje naar 015 50 28 60 of stuur een berichtje naar bibliotheek@bonheiden.be.  Je inschrijving is geldig na betaling (voor 17 mei) in de bib zelf of na storting van € 5,00 per deelnemer op rekeningnummer BE73-0910-007-1060 met vermelding van "Bib - uitgelezen romans - aantal personen"

Deze activiteit wordt georganiseerd i.s.m. VormingPlus Regio Mechelen.