Studeren in de bib mogelijk van 22/5/17-30/6/17

gepost op: 10 mei 2017

Kom jij ook studeren in de bib?

Studenten studeren steeds meer samen, oa ook in (openbare) bibliotheken. Tijdens de openingsuren kan dit uiteraard al, maar de bibliotheek wil studenten  in bepaalde (blok)periodes ook buiten de openingsuren in de bibliotheek laten studeren. Op de bovenverdieping creëren we door middel van panelen een extra afgesloten ruimte voor ongeveer 10 studenten.

Praktische afspraken:

• Studeren kan van 22 mei tem 30 juni; op maandag en donderdag van 9u tot 20u, op dinsdag en woensdag van 9u tot 17u, op vrijdag van 9u-12u30 en op zaterdag van 10u-12u30. Studeren kan niet op donderdag 25 mei (O.L.H. Hemelvaart) en van zaterdag 3 tot en met maandag 5 juni (Pinksterweekend) omdat de bib dan gesloten is.
  • Er wordt gestudeerd in stilte
  • niet-alcoholische dranken zijn toegestaan, lunchpakket kan worden opgegeten aan de grote tafel op gelijkvloers of buiten de bibliotheek.
  • Je reserveert best op voorhand een plaatsje bij solange.degroote@bonheiden.be (of op 015 50 28 60 - vragen naar Solange).

Alvast veel "blokijver"!