FUNDEL-tijd: verander een regendag in een topdag

gepost op: 2 juli 2017

Fundels zijn gedigitaliseerde, interactieve en “bewegende” prentenboeken waarmee je het verhaal “ziet” en hoort én waarmee je nog van alles kan doen ook: kleuren, een filmpje maken, spelletjes doen …  allemaal opgebouwd rond de figuren en het verhaal van het boek in  kwestie.

Heerlijk leuk, heerlijk interactief en heerlijk leerrijk, want de combinatie van tekst, beeld en animatie stimuleert het taalgevoel van jonge kinderen.

Wat heb je nodig?

• Een tablet of iPad
  • een “mijn bibliotheek-account”.

Hoe aanvragen?

• Download de gratis lees-app 'Fundels' in Google Play (voor Android-gebruikers) of in de App Store (voor Apple-gebruikers).
  • Klik op het "de bib"-logo
  • Meld je aan met uw Mijn Bibliotheek-account.
  • Kies het boekje dat je wilt lenen.
  • Het boekje wordt gedownload op uw toestel.
  • Ga er mee aan de slag

Gebruik?

• Per “mijn bibliotheek-account” kan je 7 fundels (gratis) downloaden.
  • Elke fundel blijft 28 dagen (4 weken) op je tablet. Een geleende fundel is offline leesbaar
  • De fundels zijn downloadbaar t.e.m. 31/12/17.
  • Meer info? Vraag inlichtingen aan onze balie. Je vindt er ook een korte handleiding.
  • Nuttige link over fundels vind je hier

Jij fundelt toch ook?

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.