Openbare bibliotheek Bonheiden

Zomerse literatuur in de bib

gepost op: 14 juni 2017

Ik ga op reis en ik neem mee ... een reisgids! Hier vind je al onze reisgidsen, van nieuw naar oud. In de hoofdbib vind je ze op de tweede verdieping, op de achterkant van het meest linkse rek (rode zone), in de uitleenpost in de afdeling volwassenen. Proef alvast enkele beelden via onze landendvd's.

Ik ga op reis en ik neem mee ... een dwarsligger! Graag veel boeken bij op vakantie maar niet voldoende plaats? Leen dan eens een (of meerdere) "dwarsliggers". Een volledig boek in een handig klein formaat. Past op de trein, in de tuin, op het vliegtuig, in de handtas, in de rugzak.Je vindt de dwarsliggers op de tweede verdieping in de hoofdbib, naast de cataloguscomputer.

Ik ga op reis en ik neem mee... een reisverhaal over mijn droombestemming. Reisverhalen ... ideaal om in de stemming te komen. Reisverhalen vind je tussen de romans.

Ik ga op reis en ik neem mee ... over de vakantie.Geniet samen met je peuter, kleuter of kinderen een zalig vakantieverhaal. Zoek je een boek voor een specifieke leeftijd? Verfijn je keuze dan via de "leeftijden" aan de linkerkant van het scherm.

Uiteraard bieden we je nog tal van boeken, dvd's, tijdschriften en strips die buiten deze specifieke rubrieken vallen. Op zoek naar een specifieke bestemming, een specifiek boek, een specifieke dvd? Vraag het ons, we helpen je graag verder.

Alvast veel zomer-lees-en-kijk-plezier.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Meer nieuws